Vítěz už dávno doslavil.
Skrze skleněný konferenční stolek prosvítá
mezi olympijskými kruhy od pivních lahví
stará turnajová tabulka.
Šrafování Vilda Véna Jiří
Vilda Šrafování Debakl Debakl
Véna Debakl Šrafování Debakl
Jiří Debakl Debakl Šrafování.
Playstation jako obrazový spořič
vědomí
Co jiného taky doma zkonzumovat k pivu
než
"Dáme aspoň fifu?"