Anotace: K manifestu úzkosti
nezbývá mi nic jiného než dát ST! Je výjimečná a já s dovolením ukládám do oblíbených...
05.02.2021 08:18:06 | Pittoresque
chovat se důstojně.
Teď akorát čtu Úzkosti a jejich lidé od Backmanna a o tomhle je tam mluveno.
Slušní lidé se přece nechovají nedůstojně, ne?
A vy všichni, jste přece slušní lidé, že?
04.02.2021 19:32:37 | OpilyJohn