ošklivé ráno
nemám ráda sypký sníh
ten co nedrží při sobě
vypínám pořad o vaření
když snídám černé svědomí
nesnáším horko
jen když nemůžu k vodě
tužka přes noc přibrala
tíhu nákladních vagónů
a moje duše je na tom stejně
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, mkinka, V.N.Losinský, horečka., Rozmarýna, vojtěška, Vivien
Komentáře (3)
Komentujících (3)