Jsem optimista
Nevzdávám se myšlenky
na další krásné chvilky.
Věřím, že zas lépe bude
a my bude vedle sebe.
Vedle sebe na lavičce ležet,
běžcovy kroky přitom slyšet.
Spousta krásných vzpomínek mě s ním pojí,
ráda na ně vzpomínám, srdce se mi hojí.
Komentáře (0)