Velebím malíře.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.Všem malířům s úctou a nejvyšší láskou k jejich dílům.
Velebím malíře,
jejich tváře,
úžas, co letí na papíře.
Ve své kráse.
V ranní rose.
Velebím všechny štětce,
hladím jejich díla
krásně a hladce.
Dívám se na jeden obraz.
Krásný důkaz.
Jsem jako v pohádce
a malíř je můj vládce.
Přečteno 162x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Tomcat, jenommarie, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)