Ohlížím se zpět
vplouvám do vzpomínek
dávno zapomenutých
nechávám se nést
jejich barvou, jejich vůní, jejich životem
ohlížím se zpět
tam, kde jsi jeste nebyl ty
a já nebyla ta, co jsem dnes
ohlížím se zpět
s hlavou v oblacích a nohama pevně na zemi
kráčím dál deštěm i sluncem
vzpomínám
jaké to bylo
kam mě život zavedl
a s kým se moje cesty setkali
vzpomínám