vyděláno
Down Jones dostal na prdel
odepisoval šest procent
a tak stříbro
konečně dosáhlo naší vysněné hranice
okolo třetí odpoledne
jsme prodávali se ziskem třinácti procent
vzhledem k tomu
jak veliký objem byl v transakci
měli jsme vyděláno
zavěsil jsem makléře
opřel se do křesla
podíval se na Tebe
a řekl: ,,pojď
věnujeme to všechno na charitu
a od příštího týdne začneme od začátku,,
Přečteno 219x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka, Frr, jenommarie, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)