Soutěž v zrcadlení

Soutěž v zrcadlení

Bílá Krajina

jemně grošovaná

 

Bílá Krajina

veliké zrcadlo

modři Oblohy

 

Modré lesy

plují Krajinou

jako bílá oblaka

 

Bílé letadlo

modrá lokomotiva

bílá čára za letadlem

chvost modrých vagónů

 

Bílý papír Krajiny

škrtá modrý vlak

jako čára od propisky

 

Šedé jezero

se rozvaluje v údolí

jako pradávné zvíře

 

Srstnatý nosorožec

se válí ve sněhu

jako by neměl predátora

 

Zrcadlo Oblohy

táhne na své jeviště

další sněhový mrak

aby udrželo krok

v soutěži zrcadlení

 

Kdo jsem

že mé oči mohou zrcadlit

soutěž Krajiny s Oblohou?

 

Sněhová bělma

šedozelená jezera duhovek

černé zornice

dívající se kominík

na ostrově

Autor Kaj, 09.02.2021
Přečteno 111x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Psavec, Majda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí