Pár veršů do ticha
Zevně mlčky,
ocitám se v tichu.
Sám v pokoji,
Den má k noci spád.
Tvorné myšlenky,
pro pár rýmů,
ke stolu mě volají.
Jak již mnohokrát.
Přicházejí shora,
daná slova.
Aby ladem zněla,
nechť žádná pleticha.
Teď boží Dar…
Úkol básníka.
Do papíru se vpila,
Ona psaná poeta.
Stopou psacího pera,
Stranu sbírky zaplnila.
Těch řádek pár…
Pár veršů do ticha.