Vzít pero do ruky,
A začít psát
Vytvořit příběh veliký
Co by každý četl rád
Smyslný, plný vášně
Jak dá se to psát, vážně,
Když ty stojíš vedle mě
Tvé tělo je tak kouzelné
Odkládám pero,
Jiné uchopím
S ním napíšu krásnou báseň
Nejen on i já to vím….
Důležitá je realizace a naplnění, touha, motivace a vše to v citu vygradovat. Vše je o člověku a obrazech proudících z nitra. A věřím, že Tě ta pera udělají naplněnou a šťastnou.
09.02.2021 20:35:25 | Krahujec