Anotace: Druhá z projektu "Ztracené verše" - píšu básně na psacím stroji a zvěčněné na papíru je nechávám v ulicích Prahy. V metru, na lavičkách, na zastávkách... Třeba udělají radost tomu, kdo je najde.
Vysoko nade mnou
na noční obloze
těžká mračna se slétají
a náhle temnotou
první vločka se snáší
potají
poté druhá, za ní další
do tváří mi padají
svým polibkem ledovým
mé srdce zahřejí
jen krátce, tak krátce
dříve než roztají.