Disorder
Už zvoní mi, jako na hodinu
v těch mladých letech školy
Mohla jsem to říct narovinu
a nedělat z vás voly
Probíhá učení, zkoušení, test
Je to ta nejkratší z nejdelších cest
Už zvoní mi, je konec školy
a já z vás stejně dál dělám voly
Přečteno 147x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, praetorian, blues
Komentáře (0)