chapu spravne, ci jsem prase,
ze chces chlupy na ocase
videt nejen na pejskovi?
boze holka, vztahy novy,
cokoladou zabiji se.
bud jak holky v casopise,
supky dupky - posilovna,
ono se to rychle srovna,
do mesice, to jsem si jisty,
udelas chlapa z onanisty...
10.02.2021 22:31:07 | praetorian
Mno... Valentýn ještě není a pes je mnohdy lepší společník než chlap
10.02.2021 22:12:06 | Neegoista88