jj....dobrá...moc dobrá;)
červený nos,
co klof do něj kos,
co chodíval bos...
/ach jo...na blbosti mě užije;)/
Časy se mění,
ale pocity,
ty pocity, co nedokáže nikdo popsat...
zůstávaj ve vzduchu...
/cítíš?/
tam...neboj...navždy...
v nás...
12.03.2007 21:27:00 | Lizzzie
zlatííí, je mi to jasný s tím nosíkem, věř že i já ho mám v kapse! mtmmmmmr!!!opatruj se
12.03.2007 18:25:00 | Werča