Anotace: Takový povzdech nad životem, o kterém vzhledem k situaci jen sníme. Snad zase brzy budeme moci žít svůj sen.
Odcházím ze dveří
vždyť nikam nemusím
davem se proplétám
ulicí bez lidí
po snídani stavím se
v kavárně zrušené
do práce dorazím
v pyžamu, v papučích
kolegy pozdravím
smajlíkem na týmsech
po práci navštívím
divadlo zavřené
a když domů vrátím se
- vlastně ne!
uléhám ke spánku
s pocitem prázdnoty
a žiju svůj sen
a sním o životě.