Čajová
Rozpustím tě bez váhání
Ve svém ranním erlgreji
Pak se těm tvým avantýrám
Zplna hrdla zasměji
Nebyli jsme a nebudem
V roztrhané košili
A včera nám toho pána
Z Koločavy zabili
Bez ořechů není lásky
To už taky doufám víš
Na to, abys chytil duhu
Budeš muset kousek blíž
Komentáře (2)
Komentujících (2)