jak volněji se kráčí
v předtuše dálek
které nekončí
ve stopách sněhových
stále vonících
závějemi do dětství
ten ukrytý svět
andělů
obtisklých do strání
zářících
tvářemi nevinnosti
vracejícími se
se svitem pouličních lamp
v lidská obydlí
kde roztají
pod dotyky
milujících dlaní
za nehty
ještě chvíli zebe
drží se
chvíle pro cit tání
jak volněji se kráčí
tou včera ještě
neprobádanou
závějí
Když taj se věje, do závěje.
Vylisované kvalitní plody, za studena*
25.02.2021 01:04:31 | šerý
děkuji za komentík ... vše dobré přeji ... dlouho byl jsi neviděn ... úsměv.Z
26.02.2021 22:51:38 | zdenka
že jsem šla kousek s Tebou
17.02.2021 22:17:44 | Philogyny
V dětských snech a v krocích zpět
..nechat mysl povznéST
alespoň na chvili
pro pocity lehkosti**ST
Úsmev milá Zdeničko a MÁVÁM ti
14.02.2021 13:14:50 | jenommarie
... krok sun krok ...
... z nebe tiše kráčí ...
... spanilá sladkost ...
... nevinného dětství ...
14.02.2021 08:08:15 | Marcella