Anotace: .
Sbírka: V krajině
Znáš má slova
mluvíš mou řečí
nastavuješ zrcadlo
ve kterém vidím svůj odraz
takového jakým jsem chtěl být
kosmické jaro mezi prsty
hora jde Mohamedovi vstříc
zrcadlím se v měsíční krajině
a nic víc
Keď došli slová aspoň tlieskam :D
15.03.2021 00:28:53 | Dávid
díky :)
14.02.2021 22:58:04 | vůně mraků
Líbí se mi, jak příkře jde ke svému cíli, ST :)
14.02.2021 22:54:29 | Neegoista88
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?