Anotace: Žijeme opravdu v pokřivené době, kterou může změnit jen mi sami.
Sbírka: Vesmírné divadlo
není to jen obycejna rymovanka, ale opet je v tom kus rozumu. jenom - na konci uz ve druhe basni ctu rym laska - paska...a trochu mi to vadi :)
11.07.2007 18:51:00 | Paralelní možnosti