Moje kočička vypravuje.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.Ať Valentýn není smutný den, něčím smutným zavalen, kočička báseň slátala a sem na krásné místo s ní chvátala.A tuto básničkou chci poslat svému věrnému čtenáři Frr.
Kocouři se hádají.
Mkinka je přivábí.
Mourovatá kočička,
co má usměvavá líčka.
A tak se dívá za oknem
a říká si:"Já kočička hezká jsem!"
Ani jeden nechce se vzdát,
přišel mi k oknu lásku dát.
A tak zní píseň kocouří
do zamrzlých louží.
Který kocour má mě doopravdy rád?
A nebo přes plot mi přišel pusu dát?
Jsem Mkinka!
Valentýnská pusinka.
A kocoury zajímá
moje laskonka.
Tak zdravím všechny
od vyhřátého komína.
Být správnou kočkou,
to je dřina.
Řádná kočičina.
Přečteno 156x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Laraille, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)