"U-Země-ní"
.
Blíží se den starých stromů
šeptajících větví které ví
dům od domu pokácen
a s ptáky v srdci
jak ti šumí vodopády
odcházejí vládci
a ty jsi stále tady
Co s knihami?
Nestačily zestárnout
zůstaly nedočteny
Nedotčeny
Dostal jsem se ven
a málem z pout
pár nás tu zbylo
před zdí
sami
Když vidíš milion aut
pro dvě parkovací místa
a většina prezidentů je out
zřím tě tam kde jsi stál
rozpačitě čekal polibek
Já řekla Ne.
.
.
Přečteno 237x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, horečka., blues, piťura, Frr, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (2)