neptám se
odpověď se skryla
do prachu žlutého
od motýla
do šedých záhybů vosího hnízda
do starých pohledů..
význam marně hledám
na známá místa chodím
listuji v stopách
ve vteřinách hodin
nevím..
nevím..
tleskám za ten votazník :-))
16.02.2021 05:37:02 | Iva Husárková