jj máš pech jednoho bezdomovce sem znal byl to správný chlap jen ho se rozved žena ho vyhodila ,a stal se bez domova a každý ho bral jako odpad.přitom ten chlap byl 10let policajt jezdil po světě autobusem jen špatně dopad.nedávno ho nějací smrdi ukopali a umřel... tak rozumím tvojí básní a hodně lidí by se mělo zamyslet nad ní a pak možná nad sebou ...
12.03.2007 20:30:00 | Chonglee