Všichni se diví..že se mužům líbí.. ale vždyt je to to první co na světě uviděli....
A báseňka je jemná a něžná..líbí se mi
18.03.2007 23:52:00 | Nút
checht:)..ta je dobrá a pravdivá...jen nás obdivujte...lichotí nám to, že holky;)
12.03.2007 20:29:00 | Lizzzie
jééééé, já taky!!!! už ať se blíží léto, nastal čas na úžas, až svetry holkám zvlétnou z oblasti mléčných žláz, který jen pro kojence opravdu smysl maj, starý nespokojence rozměry zajímaj:)(Tři Sestry). Parodie je, že sem pro potvrzení tohoto komentáře musel napsat - gej:)
12.03.2007 19:59:00 | ejwo