INÁ
Si izolovaná,
a ešte viac sa izoluješ,
poklesla ruka sklamaná,
vraj moc si dovoľuješ...
a Tys to vraj inak myslela než oni ?
oko bôľu zasa slzu roní
nič sa nemení, si taká
ako predloni...
K pokore zas zadupali Ťa sloni
svojou slobodou kráčal lev paviloní...
Přečteno 188x
Tipy 6
Poslední tipující: Ijcro, mkinka, Emily Říhová, Protos1182, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)