Přátelství v nemoci.
Anotace: Ze sbírky odraz světla v temnotě 2021. K básničce jen, že děkuji všem za věrnost při čtení.Psát pro vás je radost jen .Každý to den.
Přátelství v nemoci je,
když člověk ujede.
Má druhý slova pro Tebe.
Má náruč, která obejme.
A nezklame. A přijme.
Každý jsme originál.
Nedokonalostí utkán.
Každý máme chyby svoje.
Noha občas prokluzuje.
Přátelství bez slov funguje.
I když se objeví schizofrenie.
V tváří tvář poznáme,
kdo vlastně jsme.
Přežije telepatie.
Jsi tu?
Ty a ty?
Přijmu vřelé objetí!
V sobě dojetí!
Jemné semknutí.
V laskavém doupěti.
Děkuji. Ti a Ti.
Nejlepší přítel
pozná se v nemoci
i v bezmoci,
že věří Ti.
Nejlepší přítel,
s Tebou brečí.
Neposlouchá cizí řeči.
Usměje se a ruku podá.
Když je člověk sám
a bojuje v něm stvůra.
Ra.Ra.Ra.
Přátelství věc dokonalá.
La.La.La.
Děkuji všem.
Štastná, že tady jsem.
A mluvím lidským hlasem.
Přepíšu větu.
Jsem nešťastná.
Ve větu.
Jsem šťastná.
Do všech závitů.
Čeština je krásná.
Přečteno 145x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Amonasr, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)