Den
Den za dnem jde slunce oblohou.
Nohy ho nebolí, déšť ma barvu duhovou.
Západy s mraky i bez mraků
Jak láska skrývá se v doteku.
Východy budí ptáčků zpěv
radost je den, krásno pohledět.
Úsměvy slunce jsou jako dar.
Vyžene ze srdce chmury a žal.
Duhové z nebe slzy pak tečou
Jak řeka v kamenech tiší ten žal.
Přečteno 118x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, jenommarie, Bartika
Komentáře (1)
Komentujících (1)