Kamaráde na vozíčku!
Anotace: Ze sbírky Pro vozíčkáře 2021.
Kamaráde na vozíčku!
Pozdravuji Tvoji kočku.
Má prémiovou značku.
Dívám se po očku.
Jen na kočku.
Přinesla jsem jí dobrůtku.
Ukázala mi packu.
Schovala se za pračku.
Stala jsem se hledačkou.
Trochu zvědavkou.
Je britská krátkosrstá.
Já skoro tříprstá.
Ona kouká v dírce.
Pohled uličnice.
Kočičko, posílám Ti čmáranice.
A dobroty si dej na udice.
Vzpomínám. Mám Tě ráda velice.
Tebe vidět. Druhé Vánoce.
Přečteno 155x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Z nitra, Psavec, Protos1182, Amonasr, Isla, Majda, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (4)