Kašpárek rolničkou zacinkal
a každý hercům zatleskal
Ty krásné loutky
loutkářem malované
milé marionety
v divadle bylo vyprodané
o samotě nikdy nehrají
to loutkoherci
jim život vdechují.
Račte se posadit
herci čekají
smutno na jevišti nikdy nemají,
dřevění herci začínají hrát
dobro vždy zvítězí
nemusíte se ničeho bát.
A jako dík prosím zatleskat.
Opona končí představení
i dřevění herci jsou unavení
pak na háčku visí
o dřevěném životě sní si.
Už se usmíváte?
Marionety,loutky,maňásci
to pimprlové divadlo na štaci
kde všechno vždy dobře dopadlo.
Miluji loutkové divadlo.
~~~~~~~~~~~~