jsem zde nový, chci se optat - jak to funguje...tipy jsou něco jako "liky" chápu-li to dobře...proč ale někdy je vidět od koho jest, a jindy nikoliv?? Vysvětlí to starému Medvědovi, jak to fachčí? Brum, brum...
18.02.2021 18:30:03 | Medved23
Přesně tak: když dílo zhodnotíš tipem, vyjadřuješ tím, že se ti líbí. Když supertipem, říkáš, že se ti líbí hodně. A to, že většinou nevidíš, kdo všechno tvé dílo ohodnotil, je asi nějaká zábavná a nefunkční kuriozita Literu - co naplat, budeš se s tím muset smířit :D. Jinak, už jsi tu sice pár dnů, ale i tak - vítej v modrých vodách, Méďo :).
19.02.2021 10:16:27 | Rozmarýna
Děkuji za vysvětlivku, Rozmarýnko. Jsem zde šest dnů a šest nocí....Btw. za dnů šest, stvořil Bůh svět, a Medvěd básní šest. Děkuji tedy zdvořile bručivě za přivítání. Poezii zdar, a modré zvláště :D
19.02.2021 10:22:53 | Medved23