Šestá příčka
Anotace: - motivační sonet - Inspirovala mě motivační kniha Ogga Mandina.
Zahradou jsem, slunce tančí
po mých květech, po bodláčí,
po růžích i po lipoví,
pleveli, jež nepromluví,
balzám v srdce nenalije,
chci ať krása nezahnije
žádným letmým rozrůstáním,
stříhám plot a růst mu bráním.
Co je úspěch? Kousek cesty,
stačí věřit svému štěstí,
život mám jen ve svých rukou.
Kdy je správné začít žít?
Vždyť už teď mám možnost být
zahradou i zahradníkem.
srpen ´06
Komentáře (3)
Komentujících (3)