Anotace: ...
z té jámy
vystoupilo
několik kabaretních herců
okolo bylo
silné žluté světlo
na obličeji
hodinové ručičky
čím větší veselí
tím rychleji se točily
z nebe se
za mrholení
na malém padáčku
sneslo psaní
tito herci
zamordovali anděla
nožem mu
znetvořili obličej
teď stojí
proti mně
s nešťastnou
špičatou
událostí v ruce
symbolizovanou
žlutým světlem
s výrazem
čtvrt na tři