Proti zavedené škále barev

Proti zavedené škále barev

Na protest se zavřel v bytu

Za pár let vynesli ho v igelitu
 
Příčina úmrtí
Voda v kolenní jamce
a
Rakovina
 
Neměls tolik jíst pivo
a pít čínskejch polívek
 
Tu petici bych ti vlastně nakonec
i podepsal
Autor OpilyJohn, 19.02.2021
Přečteno 133x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, Amonasr, Rozmarýna, Donutkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí