Anotace: averze k tvořícím šílencům a následně nepochopitelný obdiv jejich děl
k dílu úctu
každý si vytváří
až z pohledu tuctu
až v bodavé záři
živoření, pár zlaťáků
a tvoření děl
v příbytku na splátku
jak zničeně bděl
při tvoření každý odstup si vytváří
na bláznovství se totiž
nikdo moc netváří
když ti to pomáhá, budiž
to slyšim všude
a ještě toho bude
a náhle prásk a hrom
a v zatvrzelých lidech
nastane zlom
už nejsi v stínech
toho drahýho pokoje
a tupě sdílí obrázky
s útržky textů
nesmyslně vytržených
tak pojďme raději
sbírati oblázky
bez potřeby sextů
za uši přitažených
Kdyby na konci vypadlo ještě jedno písmenko z pomýleného, do podoby
"bez potřeby sexů", pak by bylo jistě zbytečné přitahovat k sobě partnerku
"za uši přitažených". Nic ve zlém, život je jedna velká sranda...
20.02.2021 09:54:28 | Lesan-2