ztracená
ve dnech
v týdnu
v prostoru
přemýšlím
o snech
o jídlu
osudu
jak nezarmoutit unavenou matku?
jak dosáhnout úspěchů (úsměvů)?
jak nevynechat studijní látku?
není mi dvakrát do zpěvu
relaps
scénáře
představy
pro vás
v měsíci vodnáře
stíny mě dostaly
snažit se pro vás
pak navázat provaz
podkopnout stoličku
rozšířit zorničku
křup
nikdy víc
snažit se
pro sebe?
pro tebe.