Udělala jsem sousedům bábovku.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Udělala jsem sousedům bábovku.
Dělala jsem jí přes stovku.
Dělala a usmívala.
Oni jsou pozitivní
a já negativní.
Tak jsem dobře udělala
a v duši ducha hřála.
Jako holka malá.
Zase usměvavá.
A tak vám příběh povídám.
A kus také přidávám.
Ňam! Ňam! Ňam!
Přečteno 168x
Tipy 3
Poslední tipující: Z nitra, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)