Rozpáraná
Nikdo se přes to nepřenese
že když se zešeří kontury tebe jsou zřetelné
a dosahují až tam
kde to bolí
i po letech nejvíc
vystavěli město kde se ti všechno podobá
a nenechají mě odejít
dokud neumře poslední z těch kteří znají byť jen část pravdy
a dokud se nepřiznám
protože oni
vědí
že představu života v ústraní
v tvojí kapse
jsem nikdy nepřestala
přijímat za své.
Přečteno 230x
Tipy 18
Poslední tipující: Anna Kristýna Černá, Marten, kudlankaW, Akrij8, kaše, enigman, Rozmarýna, jitoush, Guldrun, maliska, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)