Oči
Studánky modravé
v nich žal i smích.
Modří tou bezbřehou
dovedou snít.
Hluboko ukrýváš
co vidět není.
Tajemné hluboké
modravé snění.
Hladinou proběhne
vlnek se pár.
Zableskne na nich se
sluneční žár.
Tajemno skrývají
studánky Tvé.
Popřeji sluníčku
krásného dne.
Přečteno 238x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, mkinka, Vivien, jenommarie, Psavec, Fany, Rozmarýna, Z nitra, Iva Husárková
Komentáře (7)
Komentujících (5)