Jaro v kostech
Anotace: Trocha optimismu po ránu
O holý kosti se tře tající sníh
moje tělo tiše tlí,
tlí si v závějích...
Nic na tom nemění ani tažní ptáci
co po všem špatným se zas do hezkýho vrací
Proč je vítat bujnou oslavou?
Když já budu tou první potravou...
Přečteno 185x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)