VŠE
Jsi pro mě krásnem,
tou touhou života.
Pro Tebe ať krásno,
květina rozkvétá.
Tak štěstí jsem nalezl,
že potkal jsem Tebe.
To při mě stálo,
snad samotné nebe.
Co s Tebou cítím
to nedá s psát.
Nedá se říci
lze srdcem jen dát.
Přečteno 155x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Rozmarýna
Komentáře (4)
Komentujících (3)