Na cintoríne
Sviečky vystrkujú hlavy
a ryšavými vlasmi metajú do strán
kým vietor stojí za mixákom
nad každým telom trčí
kamenný diplom za účasť v živote
no nikto sa s ním nestihol odfotiť
súťaž bez víťazov
čierne postavy nesú
ďalšiu várku smútku
a hlina čaká na prečesanie lopatou
do okolia sa šíri kvílenie
náboženských prosieb
aby bol posmrtný život skutočný
no nikto sa odtiaľ ešte nevrátil
s kopou fotiek na instagram
nikto odtiaľ nenapísal ani jeden status
nepridal ani jeden post
ani jedno story
aj Boh o tom mlčí
a na svojom profile nevyplnil
ani jeden údaj
ešte sa asi nerozhodol
či existuje
Přečteno 170x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, Kaitlynn, Emily Říhová, kikin87, mkinka, jenommarie, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)