Jsem vítr.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Jsem vítr. Jsem vichr.Jsem uragán.
Ráda vás všechny mám.
Do jednoho vám v básni radost zasílám.
Slova ať přijdou v lásce a pokoře.
A odejde to, co hoře.
Jsem kus přírody.
Kus slova.
Kus něčí šlápoty.
Kus úsměvu a projevu.
A každá věta z mého hrdla je malá,
mám vás všechny od a až do zet ráda.
Přečteno 152x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, kikin87, Psavec, Amonasr, kudlankaW, Isla
Komentáře (4)
Komentujících (3)