Pro kamaráda.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021. Pro Frr.
Jsem ráda, že jsi Ty.
Kamarád. Balík plné ochoty.
Jsem ráda, že jsi Ty.
Jsem občas trochu blázen,
co padá na zem.
Ale Ty zůstaneš!
Nikdy nezklameš!
Šťastna jsem.
Píši a v bláznění
hledám šifry.
Už aby lepší časy přišly!
Píši, šťastné moje smysly.
Takový hodný taťka!
Od smutku vždycky zátka!
Přečteno 167x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, jenommarie, Amonasr, kikin87, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Rozmarýna
Komentáře (4)
Komentujících (3)