Jahodníků šepot v lese
smí dodati sílu
"co státi má se, stane se" -
nechť trny pustí vílu
Ostružiním podrásanou
ve své vnitřní zteči
od slz toků celou slanou
co v jehličí klečí...
Drž se, milá Amiradi ***.
01.03.2021 08:25:19 | Rozmarýna