Jdu vyhodit
sny a sklo
do tříděného odpadu -
jak zákon káže
beru si občanku, rodný list.
List vlastnictví k bytu,
čestné prohlášení ,
že nevolím STAN,
respirátor, očkovací průkaz,
maturitní vysvědčení,
potvrzení o zaplacení
poplatku za svoz
odpadu komunálního,
daňová přiznání
za posledních 5 let,
průkazku pojištěnce VZP,
brýle a berle....
a taky bych mohl vzít
to sklo.