Při tobě
Jak prsty do medu,
já tvého je těla nořím.
Být chladným nesvedu,
sáhni na mě - hořím.
Chuť jara se lepí,
na těla touhou zmámená.
Rozumem lidé bývaj slepí,
zamilovat se Procitnout znamená.
Jak břečťan smutný strom,
omotávám ně sítí něžností.
Mé city k tobě jsou axiom,
srdce vždy rádo tě pohostí.
Ochutnám nektar tvého pohledu,
nejsladší z mých závislostí.
Mámení za nímž pojedu,
vstříc k podlehnutí náchylnosti.
Poslechnu rád si blues tvých pohybů,
když opětuješ mou neklidnou mysl.
Pod vlivem tvého dechu poryvů,
mi všechno náhle dává smysl.
Přečteno 227x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Květka Š., jenommarie, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)