Ležím na skále
Slunce mne hladí
Na straně druhé kámen mě chladí
A mezi nimi já
Duše vyprahlá
Dech se mi klidní
A tep ho následuje
Mír a pokora celou mne prostupuje
Úsměv se rozlévá
Štěstí mě pohlcuje
Jak já tě miluji, přírodo!
To tiché souznění
v duši mír rozezní...
Krásné Klárko... hezký večer :)
12.03.2021 20:46:09 | Emily Říhová