Anotace: ...
kočky na parapetech
si malují oční linky
vrní a mají
hloupé připomínky
padají z oken
po hlavách dolů
zastaví se
o hranu stolu
ta malá s bílou tlapkou
ta mi padla do oka
netuší že stala se
vrcholným obdobím baroka
pořád hledám tu pravou
vztekle jí kroutím hlavou
a pokud mě švihne ocasem
pořád mám kudlu za pasem