Velebím Amora
Anotace: Snad nebude nadýmat
Hrnouc radostně ametysty,
chorály opěvován
velebím Amora.
Kdos ambro ševelící evangelia?
Onana propustili, estragon čpí,
elév-novic átriem klopotá.
Latríny osrané,
bajonety
a sám Adonisem,
sám MILOVÁN
a ženu Eurydiku nemaje alejemi cypřišů,
idiot,blouzním,
urván ledovou krou Antarktidy
Přečteno 190x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Čottomatte, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)