Anotace: ...
kapela zvesela
hrála
hrála
hrála
ona se strašlivě
smála
smála
smála
uprostřed místnosti
stála
stála
stála
spadl jí na hlavu
lustr
lustr
lustr
to byla ale
rána
rána
rána
:D
dál nepiš..dá se pokračovat *ST
a já se zasmála ;)
05.03.2021 10:21:37 | jenommarie